Goud kopen

Goud kopen bij Goudstandaard is niet alleen eenvoudig, maar ook zeer discreet. De goudbaren en gouden munten van Goudstandaard zijn afkomstig van erkende munthuizen en smelterijen met een zogeheten LBMA keurmerk, het wereldwijde keurmerk voor goud dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De goudbaren en munten die u via Goudstandaard aankoopt zijn wereldwijd gemakkelijk te verhandelen op basis van de actuele goudprijs. Beleggen in goud is een alternatieve manier om vermogen buiten het financiële systeem op te slaan. Goud kopen is vooral populair in tijden van crisis, omdat het een manier is om je vermogen te beschermen tegen politieke en economische risico’s. Goud heeft door de eeuwen heen waarde weten te behouden, waardoor het edelmetaal zeer geschikt is voor spaarders en beleggers met een langetermijn horizon.

Veilig goud kopen

Bij Goudstandaard kunt u veilig en vertrouwd goud kopen. Uw persoonsgegevens worden goed beschermd en onze producten worden discreet en geheel verzekerd verzonden. Goudstandaard kreeg in 2012 de eerste Nederlandse aanbieder van edelmetalen een vergunning van de AFM, wat betekent dat er extra controle plaatsvindt op onze manier van werken. Wilt u meer weten over de risico’s van beleggen in goud? Klik hier.

Goudbaren kopen

Wilt u een deel van uw vermogen bewaren in goud, dan kunt u in veel gevallen het beste goudbaren kopen. Goudbaren hebben een zuiverheid van tenminste 99,9% goud (24 karaat) en kennen een relatief lage premie ten opzichte van de goudprijs. Bij Goudstandaard kunt u verschillende goudbaren kopen van producenten als C. Hafner en Umicore, met gewichten die uiteen lopen van 5 gram tot 1 kilo goud. Voor een grote goudbaar betaalt u relatief gezien minder productiekosten dan voor een kleine goudbaar, wat betekent dat de premie bij grote baren relatief lager is. Goudstandaard levert goudbaren van 5, 10, 20, 50, 100, 250, 500 en 1.000 gram en van 1 troy ounce, zodat er voor ieder budget een passende goudbaar te vinden is. De meeste goudbaren worden voorzien van een uniek serienummer en een certificaat van echtheid.

Contact us

Find us at the office

Procter- Lebret street no. 84, 49328 Stanley, Falkland Islands

Give us a ring

Travontae Brummels
+26 237 340 160
Mon - Fri, 7:00-22:00

Contact us